سردخانه قارچ + بهترین سردخانه قارچ

نگهداری از قارچ در سردخانه قارچ به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارد، از اهمیت بالایی برخوردار است؛ باید بگوییم که ارزش غذایی قارچ را می توان براساس میزان پروتئین موجود در ان سنجید که میزان این پروتئین در قارچ از 1.8 درصد ت 5.9 درصد گزارش شده است و در بین تمام سبزیجات بیشترین مقدار پروتئین است.

اما در مقایسه با گوشت باید بگوییم که قارچ بعد از گوشت دارای بیشترین پروتین می باشد؛ در واقع گوشت، قارچ، سبزیجات به ترتیب دارای ارزش غذایی و پروتئین بیشتر می باشند. به همین دلیل این محصول منبع بزرگی از پروتئین برای گیاهخواران به شمار می رود و نقش پرررنگی در وعده های غذایی انها دارد.

بعلاوه قارچ به دلیل استفاده های گسترده در رستوران ها و در غذاهای فست فودی طرفداران بسیاری دارد که این موضوع سبب افزایش میزان درامد در این کسب و کار به شده و بسیاری از افراد را به سمت پرورش قارچ سوق داده است. اما پرورش و نگهداری از قارچ نیازمند داشتن دانش و مهارت تخصصی می باشد، در غیر اینصورت نباید انتظار کسب درامد را داشته باشید (حتی ممکن است با ضرر و زیان مالی روبرو شوید). راوی کالا در این مقاله قصد دارد به بررسی نکات و مسائل مهم نگهداری قارچ در سردخانه قارچ بپردازد. همراه ما باشید.

بهترین سردخانه قارچ

قارچ محصولی است که پس از برداشت و تماس با هوای ازاد، سریعا با مشکلاتی نظیر تبخیر اب و سیاه شدن روبرو می شود. به همین دلیل باید پس از برداشت سریعا به سردخانه منتقل شده و در انجا نگهداری شود. سردخانه قارچ بهترین راه حل برای افزایش طول عمر و ماندگاری محصول در رستوران ها و… به شمار می رود. اما بهترین سردخانه قارچ چیست؟ برای پاسخ به این سوال همراه ما باشید.

قارچ برای افزایش طول عمر و ماندگاری باید در محیطی با دمای مناسب و در حدود 2 درجه سانتی گراد بالای صفر شود؛ در غیراینصورت عواقب دمای نامناسب گریبان گیر شما شده و می تواند محصولات را با خرابی زود هنگام قبل از عرضه به بازار دچار کند. در نتیجه بهترین سردخانه برای نگهداری قارچ سردخانه بالای صفر می باشد و تجهیزات لازم برای این سردخانه بسته به ظرفیت محصولات و میزان برودت مورد نیاز تهیه خواهد شد. البته سردخانه های قارچ معمولا ظرفیتی حدود 500 تا 2000 تن دارند.

در ادامه به بررسی دقیق تر شرایط نگهداری  قارچ در سردخانه خواهیم پرداخت.

شرایط مناسب نگهداری قارچ در سردخانه

همانطور که گفته شد، سردخانه قارچ یک محیط مناسب برای نگهداری طولانی‌مدت قارچ‌ها است؛ فاکتورهای موثر در سردخانه قارچ شامل دما، رطوبت و تهویه مورد نیاز برای حفظ تازگی و کیفیت قارچ‌ها می باشند که باید به درستی تنظیم شوند تا در کنترل رشد باکتری‌ها و میکروارگانیسم‌ها کمک موثر واقع شوند. برای نگهداری قارچ در سردخانه شرایط خاصی لازم است تا از خراب شدن آنها جلوگیری شود. در زیر شرایط مناسب برای نگهداری قارچ در سردخانه را ذکر می‌کنیم:

دمای مناسب سردخانه قارچ

همانطور که پیشتر گفته شد دمای مناسب برای نگهداری قارچ در سردخانه دو درجه سانتی گراد بالای صفر می باشد. نگهداری قارچ در این دما دچار سرمایش یا فساد نخواهد شد.

رطوبت مناسب سردخانه قارچ

قارچ محصولی است که برای رشد و نمو به اب فراوان نیاز دارد؛ به همین دلیل باید در تمام مراحل پرورش و نگهداری در محیطی با رطوبت بالا نگهداری شود. بدین منظور باید رطوبت 95 درصدی را برای سردخانه قارچ تامین نمایید؛ تامین رطوبت 95 درصدی کار راحتی نیست، اما شرکت راوی کالا علاوه بر ارائه خدمات در خصوص سردخانه قارچ، می تواند به شما در خصوص تامین رطوبت 95 درصدی با عرضه دستگاه رطوبت ساز کمک کند. دستگاه رطوبت ساز می تواند رطوبت را در میزان های متفاوت و در فضاهایی با ابعاد متفاوت به راحتی تامین نماید. برای مشاهده دستگاه رطوبت ساز می توانید به وبسایت راوی کالا مراجعه نمایید.

تهویه مناسب سردخانه قارچ

تهویه یکی از تجهیزات مهم در ساخت سردخانه صنعتی به شمار می رود. زیرا می تواند دما و رطوبت را به یک اندازه در بین محصولات به جریان در اورد و همچنین فوایدی از جمله جلوگیری از تجمع رطوبت و گازهای مضر، حفظ دمای مناسب، حفظ رطوبت و سطح اکسیژن را داشته باشد. به عبارتی اگر سردخانه دارای تهویه مناسب نباشد، ممکن است محصولات آلوده شوند، کیفیت آنها کاهش یابد یا حتی به خسارت مالی منجر شود.

بسته بندی صحیح قارچ در سردخانه

قارچ ها به دلیل حساسیت بالایی که دارند، باید به روش صحیح بسته بندی شوند. در ادامه به برخی از نکات مهم در خصوص بسته بندی قارچ خواهیم پرداخت:

  • عدم فشرده سازی قارچ ها در هنگام انتقال به سردخانه
  • قرار دادن قارچ ها در کیسه های پلاستیکی به منظور عدم تبخیر اب و حفظ رطوبت

پیش سرمایش قارچ

نکته ای که باید قبل از انتقال به سردخانه و بسته بندی محصولات به ان توجه نمایید، مرحله ی پیش سرمایش است؛ مرحله ای که طی ان باید دمای محصولات را در سریعترین زمان کاهش دهید. بدین منظور روش هایی برای خنک سازی سریع محصولات وجود دارد که به شرح ذیل است:

  • کاهش دمای اولیه ی قارچ با غوطه ور کردن انها در اب یخ
  • کاهش دما از طریق تبخیررطوبت
  • کاهش دمای سردخانه با جریان هوای اجباری در اتاقی بدون فن

نکات مهم در نگهداری از قارچ در سردخانه

  • قبل از انتقال محصولات به سردخانه قارچ، مطمئن شوید که آنها تازه هستند و خراب نشده اند.
  • قارچ را در بسته بندی مناسبی قرار دهید تا از خراب شدن و آلودگی جلوگیری شود.
  • برای جلوگیری از تجمع رطوبت و پوسیدگی قارچ، سیستم هوا رسانی مناسب در سردخانه را نصب کنید.
  • قارچ را از سایر مواد غذایی جدا کنید تا از انتقال بو و طعم غیرمطلوب جلوگیری شود.
  • سردخانه را به صورت دوره‌ای تمیز کنید تا از آلودگی قارچ‌ها جلوگیری شود.
  • تابیدن اشعه گاما در سردخانه قارچ بسیار مفید است و می تواند باعث به تعویق انداختن باز شدن کلاهک قارچ، کاهش تنفس قارچ، عدم ابتلای قارچ به انواع بیماری های باکتریایی و افزایش طول عمر قارچ در سردخانه شود.

تلاش ما در این مقاله از راوی کالا بر این بود که شما را با نکات مهم در خصوص سردخانه قارچ اشنا سازیم تا بتوانیم به افراد در راستای نگهداری قارچ در سردخانه کمک کنیم. ما در این مقاله به مسائلی مختلفی نظیر معرفی بهترین سردخانه قارچ، شرح شرایط مناسب نگهداری قارچ در سردخانه، بسته بندی صحیح قارچ در سردخانه و شرح مرحله مهم پیش سرمایش قارچ که سه روش مختلف دارد، پرداختیم.

راوی کالا به عنوان یکی از برترین سازندگان دستگاه رطوبت ساز می تواند به شما در ساخت انواع سردخانه صنعتی، سردخانه کانکسی و متحرک، سردخانه ثابت، امونیاکی و فریونی و… کمک کند. تجربه پربار راوی کالا در این صنعت می تواند بهترین خدمات را به شما عرضه بدارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص ساخت سردخانه قارچ می توانید با کارشناسان راوی کالا از طریق شماره 09126666130 در تماس باشید

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد